GastronomiMadMit italienske køkkenPrimo (mellemretter)

Spaghetti med tomat, squash, citron og merian

Spaghetti med tomat og squash er en herlig italiensk ret, der er hurtig og nem at tilberede. Kan på bedste italienske vis serveres med lidt brød til, eller som vi gjorde med en ”insalata caprese” (tomater og Mozzarella).

En skøn ret til servering på en sommerdag på eksempelvis terassen og med et godt glas rosata til.

Spaghetti med tomat, squash, citron og merian

Ret Pasta
Køkken Italiensk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 350 g spaghetti
  • 350 g squash
  • 300 g hakkede dåsetomater
  • 30 g Parmigiano Reggiano
  • 1 citron
  • 1 kvist merian
  • 1 forårsløg
  • Olivenolie
  • Salt

Sådan gør du

  • Hak den hvide del af forårsløget fint, og sautér det i et par spiseskefulde olie i en dyb pande. Tilsæt derefter squash, som er skåret i tynde skiver (evt på mandolinjernet), og svits dem i panden i 2-3 minutter.
  • Tilsæt de hakkede tomater og lidt salt, og det simre i 10 minutter.
  • Smag til med revet citronskal og merian
  • Kog spaghettien efter anvisningerne på indpakningeni rigeligt, let saltet vand. Hæld vandet fra spaghettien, når den er "al dente", og kom den derefter i saucen.
  • Tilsæt Parmigiano Reggiano, og rør rundt. Servér spaghettiretten drysset med frisk merian.

Buon appetito!!

Show More

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin
error: