Mit italienske køkkenOpskrifterPrimo (mellemretter)
Pasta med champignon og squash
Pasta med champignon og squash er en hurtig og let ret til de dage, hvor det enten skal gå stærkt med madlavningen eller lysten til at stå i køkkenet måske er begrænset.
Det hurtige og det enkle er italienerne gode til. Med få råvarer formår de at lave noget specielt. Hvis du vil lidt kød ind over denne ret – så overvej tern af sprødstegt bacon. Det vil passe fint til denne ret.
Pasta med champignon og squash
Antal 4 personer
Ingredienser
- 500 g spaghetti
- 300 g champignons
- 2 squash (mellemstore)
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- 1 dl pastavand
- 2½ dl piskefløde
- 2 tsk timian (tørret)
- Salt og peber
Sådan gør du
- Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog spaghettien efter anvisningen på forpakningen (her 8-9 minutter) til den er "al dente" – mør med stadigvæk med bid i),
- Champignon skæres i skiver og hvidløget hakkes fint. Skyl squashene og skær dem ud i mindre tern.
- Lad olien blive varm i en sauterpande. Svits champignoner, hvidløg og squash i ca. 5 min.
- Tilsæt pastavand, fløde, timian, salt og peber. Lad det simre til saucen har en god cremet konsistens.
- Vend spaghetti og sauce sammen. Serveres straks i dybe tallerkner med friskrevet Parmigiano Reggiano.
Buon appetito!!