Annonce
GastronomiMad

Jordbær topping

En rest jordbær blev forvandlet til denne dejlige jordbær topping, som gjorde stor lykke til en portion cremet vaniljeis. Min jordbær topping er supernem at lave. De rensede jordbær blendes med flormelis. Hvis du foretrækker den lidt syrlig kan du justere smagen med lidt citronsaft.

Jordbær toppingen kan bruges til meget andet end bare is. Den går vældig godt sammen med yoghurt men kan også bruges til grød eller smøres på brød. Holdbarheden er begrænset til omkring 7 dage, hvis jordbær toppingen opbevares i køleskabet med låg på.

Jordbær topping

Ret Dessert, Tilbehør, Toppings
Køkken Amerikansk, Dansk, Europæisk, Nordisk
Keyword Is, Jordbær, Sommer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 250 g jordbær (friske eller frost)
  • 25 g flormelis
  • 1 – 2 tsk citronsaft (kan undklades)

Sådan gør du

  • Kom jordbær og flormelis i en gryde og purer det hele med en stavblender. Smages eventuelt til med lidt citronsaft.

Noter

Opbevares i køleskab i glas med låg på. Holdbarheden er på cirka 7 dage.
Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also
Close
Back to top button
Follow my blog with Bloglovin