Airfryer opskrifter 2 af Britt Andersen

airfryeropskrifter 2

Airfryer opskrifter 2

Forfatter:
Genres: ,
Udgivet af:

Published: 15-10-2021

Format: Hæftet

ISBN: 9788797206720

Hører du til blandt de mange som er begyndt at lave mad i airfryer, så er Airfryer opskrifter 2 af Britt Andersen bogen for dig. Her lover bogens forfatter mere end 100 nye inspirerende opskrifter til lækker hverdagsmad.

Her forsætter Britt Andersen, hvor hun slap i den første bog – Airfryer – med nemme hverdagsretter tilberedt med simple ingredienser.

Forlagets beskrivelse

Denne bog er efterfølgeren til bestselleren AIRFRYER OPSKRIFTER. Britt Andersen må siges at være Danmarks ukronede airfryer dronning. Her i bogen inviterer hun os endnu engang ind i sit erfarne airfryerunivers med over 100 nye lækre opskrifter tilberedt i airfryeren.

Du finder masser af inspiration til velsmagende hverdagsmad, og der vises nye muligheder for tilberedning, så du kan få det optimale udbytte og glæde af din airfryer. Bogen inkluderer opskrifter, hvor inspirationen er hentet fra både det danske og det internationale køkken. Alle opskrifter er tilberedt med simple ingredienser og er flot illustreret med serveringsforslag.

Du finder også en guide til valg af airfryer, airfryer tilbehør samt en række gode tips og tricks.

Hvis du har en airfryer derhjemme eller overvejer at investere i en, giver bogen dig inspiration og hjælp til at komme godt i gang uanset mærke og model.

Anmeldelse

Kogebogen

Med kogebogen Airfryer opskrifter 2 er Britt Andersen tilbage med endnu en kogebog med fokus på madlavning  i airfryeren. Målet med opskrifterne er nemme opskrifter til inspirerende hverdagsmad.

Opskrifterne

Lækker og enkel hverdagsmad er udgangspunktet for opskrifterne i Airfryer opskrifter 2 og samtidig er opskrifterne både forholdsvis billige at lave, ligesom ingredienserne er lettilgængelige. Det eneste, der adskiller opskrifterne fra de hundredvis af andre kogebøger om hverdagsmad er, at de tilberedes i en airfryer.

For nye til airfryeren er det måske netop bogens styrke, at der kan tages udgangspunkt i opskrifternes temperatur og stegetider. Hvor ville det have været dejligt med et par sider med vejledende stegetider fordelt på ingredienser.

Opskrifterne er inddelt i kapitler som: Små retter, Tilbehør og grønt, Store retter og Bagværk og sødt.

Eksempler på nogle af bogens opskrifter: Små frokost æggekager med spinat, Tomat og parmaskinke, Kartoffeltærte med aubergine og mozzarella, Kæmpe familieburger med hjemmelavet sauce a la Big Mac, Græsk moussaka med aubergine, Madbrød med krydret friskost, Løgbrød eller hvad med Luftige chokolade muffins med mini skildpadder.

Forfatteren

Airfryer opskrifter 2 er skrevet af madbloggeren Britt Andersen, der siden sin ungdom altid har interesseret sig for madlavning. I 2017 startede hun madbloggen airfryeropskrifter.dk, hvor hun deler opskrifter og tips med de efterhånden mange brugere af airfryer.

Målgruppen

Alt i en henvender sig til alle, der gerne vil lave let og lækker hverdagsmad i airfryeren.

Sværhedsgraden

Her kan alle være med!

Optikken

Bogen er fyldt med gode billeder og farverigt layout. Opskrifterne præsenteres flot i både tekst og billeder.

Ingredienserne

Alle ingredienserne kan findes i ethvert supermarked uden større problemer.

Sammenfattende

Er du ny til brugen af airfryer eller savner du inspiration til hvad du kan tilberede i din airfryer, er dette helt sikkert bogen for dig. Her er enkle og lækre opskrifter på hverdagsmad. Har du erfaring med brug af airfryer, så er der ikke meget nyt at hente i denne bog.

Om Airfryer opskrifter 2

Airfryer opskrifter 2 kan købes hos Bog & idé
Airfryer opskrifter 2 kan købes hos Saxo.com

Sprog: Dansk
ISBN: 9788797206720
Forlag: Airfryeruniverset
Sideantal: 256
Udgivet: 15. oktober 2021

God læselyst!!

the gravatar profile photo

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rate this review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin