Dolci (desserter)

Chokoladeknas

Chokoladeknas er velegnet som tilbehør til en portion is eller en sorbet. Chokoladeknas giver et dejligt crunchy modspil til din dessert. Samtidig kan det forberedes på forhånd og gør det dermed til en let dessert.

Chokoladeknas

Chokoladeknas er velegnet som tilbehør til en portion is. Giver et dejligt crunchy modspil til isen.
Ret Dessert, Tilbehør, Toppings
Køkken Amerikansk, Dansk, Europæisk
Keyword Dessert, Is, Tilbehør, Toppings
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 50 g smør (stuetemperatur)
  • 60 g mel
  • 50 g rørsukker
  • 2 spsk kakao

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 175 grader.
  • Kom alle ingredienserne i en skål og rør det sammen til en smuldredej. Bred blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages midt i ovnen i 12-13 minutter. Rør i ckokoladeknaset af og til. Lad det køle af.
  • Kom chokoladeknasen i hvert glas, og læg en kugle is eller sorbet ovenpå. Drys lidt ekstra chokoladeknas over, og server straks.

Buon appetito!!

Show More

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin