Dolci (desserter)
Chokoladeknas
Chokoladeknas er velegnet som tilbehør til en portion is eller en sorbet. Chokoladeknas giver et dejligt crunchy modspil til din dessert. Samtidig kan det forberedes på forhånd og gør det dermed til en let dessert.
Chokoladeknas
Chokoladeknas er velegnet som tilbehør til en portion is. Giver et dejligt crunchy modspil til isen.
Ingredienser
- 50 g smør (stuetemperatur)
- 60 g mel
- 50 g rørsukker
- 2 spsk kakao
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 175 grader.
- Kom alle ingredienserne i en skål og rør det sammen til en smuldredej. Bred blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bages midt i ovnen i 12-13 minutter. Rør i ckokoladeknaset af og til. Lad det køle af.
- Kom chokoladeknasen i hvert glas, og læg en kugle is eller sorbet ovenpå. Drys lidt ekstra chokoladeknas over, og server straks.
Buon appetito!!