Home / Gastronomi / Fyldte peberfrugter (Peperoni ripieni di carne)
Fyldte peberfrugter serveret med salat.
Fyldte peberfrugter serveret med salat.

Fyldte peberfrugter (Peperoni ripieni di carne)

Fyldte peberfrugter er en taknemlig måde at lave mad på. Her er det kun opfindsomheden, som sætter grænsen for ,hvad der kan fyldes i en peberfrugt. Samtidigt er det hurtigt mad – ja faktisk er det ovnen som gør det meste. Denne udgave er med kød men prøv dig gerne selv frem med linser, ris eller måske svampe.

Fyldte peberfrugter serveret med salat.
Udskriv

Fyldte peberfrugter (Peperoni ripieni di carne)

Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 4 peberfrugter (mellemstore)
  • 400 g hakket kalv/flæsk
  • 1 æg
  • 40 g revet parmigiano reggiano
  • 3 skiver brød opblødt i en anelse mælk
  • Hvidløgspulver
  • Persille
  • Salt og peber
  • Olivenolie

Sådan gør du

  1. Start med at sætte brødskiverne i blød i lidt mælk. 

  2. Klem mælken ud af brødet. Bland derefter brødet med kødet. Brug gerne dine hænder til dette.

  3. Tilsæt en knivspids hvidløgspulver, salt. peber, lidt hakket persille og et æg. Rør godt rundt.

  4. Skyl peberfrugterne. Skær toppen af dem og fjern frøhuset. Gem toppen som skal bruges som låg.
  5. Fyld peberfrugterne med farsen. På toppen kommes en anelse olie, en knivspids salt og lidt revet parmigiano reggiano. 

  6. Til sidst sættes låget på peberfrugterne og de sættes i ovnen ved 180 grader i cirka 20-25 minutter.

Om Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *