Parmigiano Reggiano Chips
Parmigiano Reggiano Chips er enkle at lave og smager ganske uimådeståeligt. Til Parmigiano Reggiano Chips kræves kun en ingrediens – nemlig revet Parmigiano Reggiano. Vil du have et let krydret smag på dine chips så tilsæt et knivspids cayennepeber, chili eller groftkrævnet peber til osten før bagningen. Selv overvejer jeg at prøve med timian næste gang.
Ingredienser til ca. 24 stk.:
- 200 g revet Parmigiano Reggiano
- Eventuelle krydderier efter eget valg.
Start med at varme ovnen op til 150 grader. Gør derefter 2 bageplader klar med bagepapir.
Fordel 2-3 teskefulde Parmigiano Reggiano i runde klatter på bagepapiret. Jeg brugte en udstiksform til at få nogle nogenlunde ensartede chips. Når bagepladen er fyldt så giv osten et let tryk med bagsiden af en ske for at give dem en ensartet tykkelse.
Bages i ovnen i små 10 minutter indtil de får en let brun farve. Hold øje med dem pludselig går det stærkt. Tag bagepladen ud af ovnen og lade chipsen køle et par minutter før du forsigtigt flytter dem over på en bagerist.
Parmigiano Reggiano Chips er velegnet som en snack til et glas vin eller som tilbehør til en grøn salat eller en portion salat. Parmigiano Reggiano Chips kan laves en eller to dage før du skal bruge dem. De skal bare opbevares i en lufttæt beholder.