Spaghetti med pølsemix
Svenskerne har deres egen pølseret og vores naboer mod syd har deres currywurst. Selvom vi i Danmark også har stor tradition for pølser ,så har vi vel ikke på samme måde en ”national” pølseret. Det skulle måske lige være medisterpølsen?
Spaghetti med pølsemix er en ret, som jeg husker helt tilbage til ’70erne, hvor retten med passende mellemrum stod på menuen. Simpel er den at lave med spaghetti, løg og pølser som hovedingredienser.
Den gang vakte Spaghetti med pølsemix stor glæde blandt os unger, og selv her nogle årtier senere spiser jeg det med største glæde. I dag mest når det skal være hurtigt og nemt.
Det er samtidig også en ret, der er en evig kilde til debat i vor hjem. Skal der ketchup på eller ej. Selv siger jeg nej, men det synspunkt er jeg vist alene med. Hvad synes du?
Spaghetti med pølsemix
Ingredienser
- 500 g spaghetti
- 700 g pølser (wiener-, frankfurter-, grillpølser eller hvad du nu har lyst til selv)
- 5-6 løg
- Olie
- Margarine
Sådan gør du
- Kog spaghettien efter anvisningen på pakken i rigeligt vand, som er tilsat lidt olie og salt.
- Pil løgene og skær dem ud i tynde ringe. Varm olie og lidt margarine på en pande og steg derefter løgene.
- Skær pølserne i mindre stykker og kom dem på panden og lad dem stege sammen med løgene.
- Kom den færdigkogte spaghetti direkte over i din pølsemix og rør det hele godt sammen.
- Serveres eventuelt med ketchup til…….
Buon appetito!!