MadOpskrifter

Spaghetti med pølsemix

Svenskerne har deres egen pølseret og vores naboer mod syd har deres currywurst. Selvom vi i Danmark også har stor tradition for pølser ,så har vi vel ikke på samme måde en ”national” pølseret. Det skulle måske lige være medisterpølsen?

Spaghetti med pølsemix er en ret, som jeg husker helt tilbage til ’70erne, hvor retten med passende mellemrum stod på menuen. Simpel er den at lave med spaghetti, løg og pølser som hovedingredienser.

Den gang vakte Spaghetti med pølsemix stor glæde blandt os unger, og selv her nogle årtier senere spiser jeg det med største glæde. I dag mest når det skal være hurtigt og nemt.

Det er samtidig også en ret, der er en evig kilde til debat i vor hjem. Skal der ketchup på eller ej. Selv siger jeg nej, men det synspunkt er jeg vist alene med. Hvad synes du?

Spaghetti med pølsemix

Ret Hovedret
Køkken Dansk
Keyword Børnevenligt, Hurtigt mad, Let mad
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 700 g pølser (wiener-, frankfurter-, grillpølser eller hvad du nu har lyst til selv)
  • 5-6 løg
  • Olie
  • Margarine

Sådan gør du

  • Kog spaghettien efter anvisningen på pakken i rigeligt vand, som er tilsat lidt olie og salt.
  • Pil løgene og skær dem ud i tynde ringe. Varm olie og lidt margarine på en pande og steg derefter løgene.
  • Skær pølserne i mindre stykker og kom dem på panden og lad dem stege sammen med løgene.
  • Kom den færdigkogte spaghetti direkte over i din pølsemix og rør det hele godt sammen.
  • Serveres eventuelt med ketchup til…….

Buon appetito!!

Show More

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin