MadMit italienske køkkenOpskrifterSecondo (hovedretter)
Fyldte peberfrugter (Peperoni ripieni di carne)
Fyldte peberfrugter er en taknemlig måde at lave mad på. Her er det kun opfindsomheden, som sætter grænsen for ,hvad der kan fyldes i en peberfrugt. Samtidigt er det hurtigt mad – ja faktisk er det ovnen som gør det meste. Denne udgave er med kød men prøv dig gerne selv frem med linser, ris eller måske svampe.
Fyldte peberfrugter (Peperoni ripieni di carne)
Antal 4 personer
Ingredienser
- 4 peberfrugter (mellemstore)
- 400 g hakket kalv/flæsk
- 1 æg
- 40 g revet parmigiano reggiano
- 3 skiver brød opblødt i en anelse mælk
- Hvidløgspulver
- Persille
- Salt og peber
- Olivenolie
Sådan gør du
- Start med at sætte brødskiverne i blød i lidt mælk.
- Klem mælken ud af brødet. Bland derefter brødet med kødet. Brug gerne dine hænder til dette.
- Tilsæt en knivspids hvidløgspulver, salt. peber, lidt hakket persille og et æg. Rør godt rundt.
- Skyl peberfrugterne. Skær toppen af dem og fjern frøhuset. Gem toppen som skal bruges som låg.
- Fyld peberfrugterne med farsen. På toppen kommes en anelse olie, en knivspids salt og lidt revet parmigiano reggiano.
- Til sidst sættes låget på peberfrugterne og de sættes i ovnen ved 180 grader i cirka 20-25 minutter.