Home / Bagværk / Pikante ostesnacks med Parmigiano Reggiano
Pikante ostesnack med Parmigiano Reggiano
Pikante ostesnack med Parmigiano Reggiano velegnet til et glas vin

Pikante ostesnacks med Parmigiano Reggiano

Ideen til denne opskrift på pikante ostesnacks med Parmigiano Reggiano opstod, da jeg bagte tyske julesmåkage “vanillekipferl” – eller vaniljemåner – og brugte en speciel form til at lave disse. Hvad kunne jeg ellers bruge denne form til resten af året? Lige til højrebenet lå disse ostesnack, som er dejlige til et glas vin eller som tilbehør til en god suppe.

Pikante ostesnack med Parmigiano Reggiano

Ret Snack
Køkken Italiensk, Middelhavet
Keyword Ost, Parmigiano Reggiano
Antal 40 stykker
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 70 g smør (blødt)
  • 80 g Parmigiano Reggiano (revet)
  • 50 ml fløde
  • 1/4 tsk salt
  • 1/2 tsk paprika
  • 90 g mel

Sådan gør du

  1. Start med at røre smørret så det får en cremet konsistens. Tilsæt så Parmigiano Reggiano, fløde, salt og paprika til smørret og rør det hele godt sammen. Til sidst tilsættes melet og det hele røres sammen.

  2. Kom lidt mel på bordpladen.Del dejen i to lige store portioner. Rul derefter hver portion til en pølse. Del derefter hver rulle i cirka 40 stykker og form hver enkelt i den typiske halvmåne form.

  3. Bagepladen sættes på ovnens midterste rille og bages ved 180 grader (almindelig ovn) i cirka 15 minutter indtil de har fået en sprød brun farve.

  4. Lad  ostesnacksene køle af og server dem derefter til et glas vin eller som tilbehør til en suppe

Om Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.