Hjemmelavet BBQ-krydderi
Dette hjemmelavet BBQ-krydderi er lavet af en blanding af krydderier, som passer perfekt til både kylling, svinekød og oksekød. Det uanset om du har gang i grillen, steger eller røger kød. Det kan også bruges til at krydre både grøntsager og kartofler.
Specielt i højsæsonen for grilning og røgning bruger jeg dette BBQ-krydderi flittigt. Du kan med fordel lave en stor portion af gangen, da det er et krydderi, som kan holde sig i flere måneder, hvis du opbevarer den et tørt og køligt sted.
Ingredienserne til dette BBQ-krydderi er en blanding af lidt sødt, lidt røget og fyldt med aromatiske krydderier for at skabe et alsidigt BBQ-krydderi. BBQ-krydderiet består af en blanding af rørsukker, almindelig paprika, røget paprika, sennepspulver, salt, peber, hvidløgspulver og løgpulver. Alt kan mixes sammen på 2-3 minutter.
Hver opmærksom på at krydderiblandingen indeholder sukker, hvilket betyder, at du skal være opmærksom på at sukkeret ikke brænder på, hvis du griller eller steger ved høj varmen
Hjemmelavet BBQ-krydderi
Ingredienser
- 1 dl rørsukker
- 2 spsk paprika (sød)
- 1 spsk røget paprikapulver
- 1 spsk peber (sort)
- 1 spsk havsalt (fint)
- 1 spsk hvidløgspulver
- 1 spsk løgpulver
- 1 tsk sennepspulver
- ¼ tsk cayennepber
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen. Opbevares i en lufttæt beholder indtil den skal bruges.
Noter
Buon Appetito!!