Bagværk
Muffins med bacon og porre
En hurtig opskrift på muffins med bacon og porre. Her tænkt brugt som frokost/madpakke, men vil eksempelvis også kunne fungere fint som en del af en buffet.
Det er enkelt at lave disse muffins med bacon og porre. Bacon og porren steges kort. Derefter forberedes selve dejen, hvilke lettest gøres med en røremaskine. Til sidst vendes blandingen med bacon- og porren i sammen med mozzarellaen.
Kan spises kolde eller lune. Selv synes jeg, at smagen kommer bedst til udtryk, hvis de er lune.
Muffins med bacon og porre
Antal 12 stykker
Ingredienser
- 1 porre
- 200 g bacon i tern
- 3 æg
- 200 g smør (stuetemperatur)
- 140 ml mælk
- 250 g mel
- 15 g bagepulver
- ½ tsk salt
- 125 g Mozzarella (revet)
Sådan gør du
- Rens porren og skær den ud i tynde ringe. Steg baconen i en stegepande. Tilsæt porren og steg videre 1-2 minutter. Tag stegepanden af varmen og lad baconen køle af sammen med porrerne.
- Pisk æggene luftige med en røremaskine eller håndmixer. Rør og mælk i. Tilsæt mel, bagepulver og salt. Rør godt sammen. Vend derefter bacon- og porreblandingen i sammen med den revet mozzarella.
- Smør muffinsformene oog fordel dejen i formene. Bages ved 200 grader i 25 minutter (over- og undervarme).
Buon Appetito!!
Og hvor meget mel?;)
Tak Louise!
250 g mel – er blevet tilføjet opskriften!
/Henrik