Bagværk

Muffins med bacon og porre

En hurtig opskrift på muffins med bacon og porre. Her tænkt brugt som frokost/madpakke, men vil eksempelvis også kunne fungere fint som en del af en buffet.

Det er enkelt at lave disse muffins med bacon og porre. Bacon og porren steges kort. Derefter forberedes selve dejen, hvilke lettest gøres med en røremaskine. Til sidst vendes blandingen med bacon- og porren i sammen med mozzarellaen.

Kan spises kolde eller lune. Selv synes jeg, at smagen kommer bedst til udtryk, hvis de er lune.

Muffins med bacon og porre

Ret Bagværk, Buffet, Frokost, Madpakken
Køkken Internationalt
Keyword Bacon, Buffet, Frokost, Madpakke, Muffins, Porre, Snack
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 12 stykker
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 1 porre
  • 200 g bacon i tern
  • 3 æg
  • 200 g smør (stuetemperatur)
  • 140 ml mælk
  • 250 g mel
  • 15 g bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 125 g Mozzarella (revet)

Sådan gør du

  • Rens porren og skær den ud i tynde ringe. Steg baconen i en stegepande. Tilsæt porren og steg videre 1-2 minutter. Tag stegepanden af varmen og lad baconen køle af sammen med porrerne.
  • Pisk æggene luftige med en røremaskine eller håndmixer. Rør og mælk i. Tilsæt mel, bagepulver og salt. Rør godt sammen. Vend derefter bacon- og porreblandingen i sammen med den revet mozzarella.
  • Smør muffinsformene oog fordel dejen i formene. Bages ved 200 grader i 25 minutter (over- og undervarme).

Buon Appetito!!

Show More

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

2 Comments

Back to top button
Follow my blog with Bloglovin