FadeburetMadMarmelade, syltetøj og geleOpskrifter
Rysteribs – hurtig og enkel opskrift
Rysteribs er en klassiker i det danske sommerkøkken. Du skal bruge friske ribs og sukker – mere enkelt kan det ikke blive.
Rysteribs er hurtigt og enkelt at lave. Samtidig er rystebær lidt af en klassiker i det danske sommerkøkken, hvor de bruges både i det søde køkken, som tilbehør til morgenmad eller som tilbehør kødretter mv. Rysteribs kan også bruges i bagværk som f.eks. i denne opskrift på muffins med ribs.
Rysteribs – hurtig og enkel opskrift
Antal 500 g
Ingredienser
- 500 g ribs
- 150 g sukker
Sådan gør du
- De nyplukkede ribs ribbes og skylles forsigtigt, så bærrene ikke går i stykker.
- Kom ribsene i en skål og drys sukker over.
- Skålen rystes forsigtigt rundt, så sukker og ribs fordeles jævnt. Brug eventuelt en ske med forsigtighed.
- Lad nu dine rysteribs trække i minimum en time inden de er klar til at blive serveret.
Noter
Smag på dine rysteribs og se om de har fået nok sukker til din smag.
Kan fryses!
Buon Appetito!!