Annonce
Gastronomi

Bagt broccoli med æg og Parmigiano Reggiano

Efteråret og dermed de lavere temperaturer er så småt begyndt at indfinde sig. Det er dermed også den tid på året, hvor en varm frokost kan gøre lykke. Denne opskrift på bagt broccoli og æg er en hurtig og enkel opskrift, som til og med smagte rigtig dejligt.

Bagt broccoli med æg og Parmigiano Reggiano

Ret Frokost
Køkken Dansk
Keyword Grøntsager, Ost, Æg
Samlet tid 30 minutter
Antal 2 personer
Forfatter Henrik Koudahl

Ingredienser

  • 300 g broccoli
  • 1 løg
  • 75 g Parmigiano Reggiano
  • 4 æg
  • 1 dl fløde
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen. Sæt temperaturen til 220 grader normalovn eller 200 grader hvis varmluftsovn

  2. Skyl og rens dit broccoli grundigt. Del broccolien i passende buketter og blancher den i et par minutter.

  3. Skær løget i fine tern. Kom en sjat olivenolie på en pande, og steg løgene i 5 minutter ved middel varme.

  4. Tilsæt den blancheret broccoli til løgene og skru op for varmen. Steg i 4 minutter under let omrøring. Det gør ikke noget at broccolien begynder at tage lidt farve. Tilsæt en håndfuld revet Parmigiano Reggiano og krydder med lidt salt og peber.

  5. Slå de 4 æg ud, som til spejlæg, over broccolien. hæld fløden over retten og kom derefter lidt Parmigiano Reggiano over.

  6. Sæt panden i ovnen på en bageplade og giv den omkring 6 minutter indtil æggehviderne er blevet hvide.

God appetit!

Tags
Show More
Annonce

Henrik Koudahl

En personlig blog for Henrik Koudahl. Her skriver jeg om de ting, der har min interesse. En cocktail der indeholder emner, der dækker over alt lige fra iværksætteri og Italien til emner inden for mad og vin.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close
Close